IMG_5642 (2).JPG

Ansiktsmassage/ansiktsbehandling

Ansiktsmassage – helt anpassad efter dina behov! Vad vi tänker, känner och äter avspeglar sig i ansiktet.

Passar alla hudtyper och hudtillstånd/hudproblem. En avslappnande, men djupgående massage av fascia (bindväv) som stramar upp huden, ökar lystern, minskar linjer och lossar på spänning. Massageteknikerna anpassas helt efter dina behov och önskemål för dagen, och är en blandning av tekniker från runtom i världen. Blandning mellan rejäl och djupgående massage och lätt beröring till en behandling utöver det vanliga!

Du kommer se och känna skillnad på din hud redan efter första behandlingen men för bästa effekt rekommenderas regelbundna besök. Behandlingarna skräddarsys och kan därför se olika ut från gång till gång.

Behandlingen börjar med ansiktsrengöring. Därefter blir det en cirkulationsökande och lyftande massage som ger din hud mer spänst och lyster, minskar linjer, stramar upp huden, lossar på spänningar, lugnande och lymfdränerande massage för olika hudproblem som acne eller rosacea. Behandlingen är även bra för dig med spända axlar, spänningshuvudvärk eller för dig som är stressad och behöver komma ner i varv. Massageteknikerna är en mix av tekniker från runt om i världen; oljemassage, bindvävsmassage, lymfdränage, ayurvedisk/japansk faceliftmassage, käkledbehandling, tekniker från TCM (traditionell kinesisk medicin) rollers, reflexologi, koppning, skalpmassage och akupressur.

Behandlingen är 60 min.