wellness-285587.jpg

Abhyanga

ABHYANGA - HELKROPPSMASSAGE

Abhyanga är en mycket skön och behaglig helkroppsmassage med varm olja. Kroppen, även skalpen/håret, masseras systematiskt med ett relativt lätt tryck och lugna, svepande rörelser.

Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter. Behandlingen avslutas med 5 - 10 min vila.

🌼 Några tips inför behandlingen:

· Ha oömma trosor/kalsonger på dig eftersom de blir lite oljiga och ta gärna med ett par extra att byta till efter behandlingen

· Värme är en viktig del så därför ingår också att duscha varmt efter behandlingen. Avsikten med duschen är inte att tvätta bort ev överbliven olja, utan det är värmen vi är ute efter. Schampo och handduk finns här.

-Vill du duscha hemma, ta på dig oömma kläder. Även en mössa kan vara bra att ha med, eftersom även skalpen masseras med olja.

· Undvik att ha hårvårdsprodukter, smink och smycken på dig när du kommer, alternativt att du borstar/kammar ur håret och tar bort ev. smink när du kommer hit

· Det är bra om du inte är helt tom i magen när du kommer, men ät inte en stor måltid precis innan behandlingen. Låt det gå ca 1½- 2 tim. mellan måltid och behandling.

· Ett tips är att inte planera in viktiga ärenden/aktiviteter efter behandlingen, utan försök att vila och koppla av i lugn och ro och riktigt tillåta att behandlingen integreras i din kropp på bästa sätt.

Behandlingstid: 60 eller 90 min.