20210525_180827.jpg (1)

Vibrationsplatta

Vibrationsträning stärker små muskler och leder med minimal påfrestning på din kropp.

Det är många fördelar med att träna Vibrationsträning. Det ger en avsevärt bättre balans och används både som rehabilitering vid skador och som effektiv träning. Vibrationsträning effektiviserar din träningstid genom att stimulera många muskler samtidigt i jämförelse med konventionell träning. Du kan i resultat av detta korta ner ett vanligt 60 minuters pass till effektiva 10 - 15 min, med i vissa fall bättre resultat.

Vibrationsträning passar alla, såväl motionärer som elitidrottare, men genom att denna träningstyp är väldigt skonsam för både leder och ligament så finns det mycket att hämta för individer som kanske har smärtproblematik och finner konventionell träning problematisk. 

  • Muskelträning
  • Vikt och pulsträning
  • Rehabilitera och öka din cirkulation
  • Bättre hållning och slankare siluett

Stärker skelettet

Med åldern urkalkas skelettet. Det som händer är att  kalken försvinner ur benen och efterläåmnar små håligheter som gör skelettet mer skört. Studier visar att vibrationsträning belastar skelettet på ett så effektivt och skonsamt sätt att skelettet stärks.

Celluiter

Vibrationsträning stärker det underliggande musklerna och ökar blodcirkulationen i bindväv, muskler och hud. Detta har visat sig ge en positiv inverkan på celluliter och gropighet i huden.

Rygg-/höftproblem

Vibrationsträning har visat sig ge en mycket god effekt på rygg- och höftproblem. Mag- och ryggmuskler stärks och håller diskarna på plats. Vibrationerna går upp genom nervbanorna och ger en djupgående massage.

Trend Rehabs vibrationsplatta kan på kort tid ge dig en effektiv träning som passar just dig. 10 - 15 minuters träning är ett bra riktmärke för genomsnittsanvändaren. Tänk på att alltid utgå från dina egna förutsättningar och lyssna på din kropp när du väljer hur lång tid du ska träna och behandla din kropp. 

En bra idé om du t ex har problem med lymfsystemet eller mycket värk är att börja lugnt med manuellt program där du styr hastigheten.

Med vibrationsplattan:

  • Stärker och tonar du dina muskler.
  • Förbättrar balansen.
  • Ökar blodcirkulationen.
  • Förbättrar lymfsystemet.
  • Den är skonsam och passar väldigt bra för de med värkproblematik, ex artros.

Källa: Trend Rehab

Boka tid för 15 minuters träning på www.bokadirekt.se

Pris:

1 gång 100kr
10-kort 900kr