IMG_6186.JPG

Uthyrning

Välkommen till Här & Nu som ligger vackert beläget i Risögrund vid Kalixälvens strand.

Här kan ni hyra en lokal för olika event, exempelvis till möten, arbetsplatsträffar, kick-off, kurser, företagsträffar och after work. Det finns också en riktigt mysig grillkåta, vedeldad bastu med relax och badtunna. Det kan kombineras med mat och/eller fika i exempelvis i grillkåtan eller i stora lokalen.

Kanske vill ni också kombinera det med en härlig massage! Givetvis kan ni vistas utomhus om ni vill det. Tillsammans mixar vi ihop ett paket som passar just er!

Stora lokalen

Jättefin och rymlig lokal med högt till tak, 60 kvm och med utsikt över Kalix älv. Det finns bord, stolar, porslin och bestick för ca 30 pers. Lämplig till träffar av olika slag som sammanträden, kick off, arbetsplatsträffar, efter arbete, affärsträffar. Lokalen är även lämplig för kursverksamhet.

WIFI 

Blädderblock på stativ.

Projektor, duk.

Pris: 350 kronor/timme.

Serveringsavgift tillkommer vid mat, fika (dukning, diskning, städning mm):
150,-/upp till 10 personer
300,-/11-20 personer
450,-/21-30 personer

Grillkåta

Mycket fin och mysig grillkåta/lusthus med plats för 8 personer. På bänkarna finns det sittunderlag och fårskinn. Det är stora fönster runt hela kåtan med fantastisk utsikt över Kalix älv.

Pris: 350 kronor/timme. Ved ingår.

Vedeldad bastu med relax 

Bastun med relax, ligger vackert vid Kalix älv och rymmer ca 6-7 personer. Toalett, dusch- och omklädningsrum finns i Här & Nu:s huvudlokal. 

Hyra bastu/relax: 700 kronor / timme. Ved ingår.
Hyra badrock: 50 kronor / person.
Hyra badlakan: 50 kronor / person.

Vedeldad badtunna

Badtunnan ligger vid Kalix älvens strand och rymmer ca 6 personer. Toalett, dusch och omklädning finns i Här & Nu:s lokal. 

Pris: 700 kronor första timmen, därefter 350 kr/timme. Ved ingår.

Hyra badrock: 50 kronor/person Hyra badlakan: 50 kronor/person.

Infraröd bastu