IMG_6186.JPG

Uthyrning

Välkommen till Här & Nu som ligger vackert beläget i Risögrund vid Kalixälvens strand.

Här kan ni hyra en lokal för olika event, exempelvis till möten, arbetsplatsträffar, kick-off, kurser, företagsträffar och after work. Det finns också en riktigt mysig grillkåta, vedeldad bastu med relax och badtunna. Det kan kombineras med mat och/eller fika i exempelvis i grillkåtan eller i stora lokalen.

Kanske vill ni också kombinera det med en härlig massage! Givetvis kan ni vistas utomhus om ni vill det. Tillsammans mixar vi ihop ett paket som passar just er!

Stora lokalen

Jättefin och rymlig lokal med högt till tak, 60 kvm och med utsikt över Kalix älv. Det finns bord, stolar, porslin och bestick för ca 30 pers. Lämplig till träffar av olika slag som sammanträden, kick off, arbetsplatsträffar, efter arbete, affärsträffar. Lokalen är även lämplig för kursverksamhet.

WIFI 

Blädderblock på stativ.

Projektor, duk.

Pris: 400 kronor/timme.

Serveringsavgift vid mat, fika (dukning, diskning, städning mm): 

Pris: 300,-

Grillkåta

Mycket fin och mysig grillkåta/lusthus med plats för 8 personer. På bänkarna finns det sittunderlag och fårskinn. Det är stora fönster runt hela kåtan med fantastisk utsikt över Kalix älv.

Pris: 400 kronor/timme. Ved ingår.

Infraröd bastu

Den senaste teknologin är Infraröd bastu som är speciellt utformad för att skapa en djup, genomträngande värme vilket resulterar i att ämnesomsättningen ökar dramatiskt vilket generarar kraftig svettning i kroppen.

Varför fungerar en infraröd bastu?

Det som är bra med infraröd bastu och vanlig bastu är att svettningen som utsöndras blir en vanlig detoxmetod. När vi svettas rensas kroppen från ackumulerade kemikalier eller gifter ut genom våra porer och ut ur vår kropp. Det är den i särklass snabbaste sättet att bli av med gifter ur kroppen. En infraröd bastu förbättrar kroppens förmåga att svettas. Det finns fyra möjligheter för vår kropp att eliminera toxiner. Det är förutom svettning via tarmtömning, vår andning och urinering.

Vilka är fördelarna med en infraröd bastu?

Infraröd bastu förbättrar:

  • Immunförsvaret
  • Hjärt- och kärlverksamheten
  • Förbränner mer fett och kalorier
  • Tar bort tungmetaller ur kroppen
  • Ökad fettförbränning och viktminsning
  • Bättre hud
  • Lindrar kronisk smärta och fibromyalgi
  • Effektiv utrensning och Detox sker med andra ord
  • Möjliggör avslappning

När ska jag inte använda IR-bastu

Självklart skall inte infraröd bastu användas för att bota eller behandla ett sjukdomstillstånd.

Om du är diagnostiserad med en viss sjukdom eller använder receptbelagda läkemedel kontakta din läkare för att kontrollera att dina läkemedel el din sjukdom inte påverkas negativt av ökad kroppstemperatur, blodcirkulation eller ökad svettning.

En akut ledskada bör inte värmebehandlas med infraröd bastu under de första 48 timmarna eller till dess att värmestegringen och svullnaden i leden har avtagit. En kroniskt svullen och varm led reagerar endast mycket svagt eller inte alls på värme behandling.
Vid akut pågående infektion i tand, led eller hud skall inte värmebehandling utföras. Vid graviditet bör inte infrabastu användas som följd av att det kan innebära obehag vi ökad kroppstemperatur och blodcirkulation.

Vid implantat såsom höftled, knäled, plattor, skruvar, cerclage och märgspikar blir de ej uppvärmda av de långvågiga infraröda strålarna och påverkas inte av infrabastu. Om du är osäker bör du konsultera med din läkare. Upplevs smärta nära ett implantat i samband med infraröd bastu skall användandet naturligtvis avbrytas. Implantat av Silicon såsom näsa eller öron ersättningar samt bröst absorberar de infraröda strålarna. Silicon smälter dock först vid 200 grader C (infrabastun värmer mellan 40-60 grader C) Infrabastu innebär ingen skada eller något ogynnsamt för dessa implantat konsultera dock med din läkare eller representant för tillverkaren av implantatet om osäkerhet finns.

Användande av infraröd bastu skall enbart normalt medföra en behaglig känsla skulle du uppleva smärta eller att något tillstånd förvärras av användandet av infrabastu skall du avbryta. Infrabastu är vid denna tidpunkt inte lämplig för dig.

 

Boka tid på www.bokadirekt.se

10-kort finns med 10% rabatt.