20200720_175324.jpg

Bra att veta

Har du någon fråga eller kanske funderar på något inför ditt besök? Här kanske du får svar på den.

Om mig

Jag heter Catarina Törnqvist och är ägare av företaget Här & Nu - massage och hälsa. Företaget ligger vackert beläget i Risögrund vid Kalixälvens strand, ca 8 min  från centrala Kalix. Jag drivs av att se andra må bra och vill dela med mig av mina kunskaper inom massage, kost, motion och hälsa. Det känns helt fantastiskt att ha förmånen att kunna hjälpa till när man har ont, känner sig stressad mm. Ser verkligen fram emot att hjälpa just dig!

Jag är utbildad Certifierad massör, Diplomerad Medicinsk Massageterapeut, Lymfmassör, Akupressör, Stressterapeut, Kostrådgivare, Ayurvedisk massageterapeut och Mindfulnessinstruktör. Jag har också utbildats i Hot stone massage, Naturlig Facelift, Avancerad ansiktskoppning och Sensing yogalärare.

Dessutom har jag leder jag klasser i gympa, cirkelträning och Sensing yoga.

 

Bra att veta 

Inför ditt besök:

Har du några frågor kan du kontakta mig på info@massageochhalsa.se Exempelvis om du inte vet vilken behandling du ska välja eller hur lång behandling du ska välja mm.

 

Hur bokar jag tid?

All bokning sker i första hand via bokningskalendern som finns här på hemsidan. Är du osäker på vilken behandling du ska välja, ring eller skicka förfrågan på 070-2866171. Annars brukar det lösa sig på plats när du kommer.

Har du specifika problem och önskar boka en kurbehandling? Boka gärna fler tider på en gång då det ibland kan vara högt tryck på tiderna. Information om återbudstider läggs ut på Här & Nu´s instagram och facebook.

 

Avbokningsregler? Hur avbokar jag?

Avbokning måste ske senast 24 timmar före din tid. För sen avbokning/uteblivet besök debiteras med fulla summan.

En påminnelse via SMS om din bokade tid går ut 24 timmar innan. 

Hitta hit

Här & Nu ligger i Risögrund, ca 7 km från Kalix. Ca 7-8 min med bil. Följ E4 mot Haparanda och tag höger vid skylten Risögrund. Följ vägen 2 km tills du kommer till en låg beige byggnad på vänster sida med staket runt om. Där svänger du in till höger på Jannevägen. Kör rakt fram, ca 150 m, så ser du det gula huset med Här & Nu´s skylt på fasaden.

Det finns en stor parkering där. Vintertid finns motorvärmare som kunder får nyttja gratis vid behov.

Ingången är på husets högra långsida.

Lämna skorna i hallen så undviker vi sand och vatten inne i lokalen.

Är jag upptagen med behandling, så finns det en skön soffa och fåtölj du kan sitta ner i och vänta.

 Hur ser uppföljningen ut? Hur många besök behöver jag?

Det är väldigt individuellt och beror på en mängd faktorer, bl a vad du har för problem, hur länge du haft problemet, hur just din kropp svarar på behandlingen och vad du är beredd att göra själv hemma.

Har du specifika problem rekommenderar jag vanligen 3-4 besök med ca 1 veckas mellanrum och förebyggande behandling ca var 4-6:e vecka (men individuella råd ges).

 

Får jag några hemgångsråd?

Ja, för att få ett långsiktigt resultat av dina behandlingar krävs ofta lite jobb själv hemma med ev. ändring av vanor, hudvårdsrutin, rörelse och egenvård med massageverktyg. Ju mer tid och energi du lägger själv, ju färre behandlingar behöver du! Det är även mindre risk att problemen återkommer längre fram. Det är alltid viktigt att fråga sig VARFÖR problemen uppstått och jobba med orsaken till ditt problem och inte bara lindra symtomen.

 

Produktköp/Handla i butiken

Du kan handla produkter i samband med din behandling. Du kan också boka in en egen tid för att handla i butiken. Det gör du på bokningssidan. Välj ”Handla i butiken”. Hittar du ingen tid där som passar dig, ring eller skicka meddelande till mig på 070-2866171 så ordnar vi en tid som passar. Jag bor granne med mitt arbete.

 

Betalning

Betalning sker med Swish eller med kort. Faktura endast för företagskunder. Ni som använder portaler som epassi och Benify betalar med dessa.

 

Kan jag ta behandlingarna som friskvård?

Ja det går jättebra. Antingen att du betalar själv och får kvitto (Glöm inte meddela mig om du vill ha namn och personnummer på kvittot, vissa företag önskar detta). Det går också bra att jag fakturerar din arbetsgivare via e-faktura eller e-postfaktura. Då brukar kunden ha med sig ett debiteringsunderlag.

Ni som har portalerna E-passi och Benify kan också nyttja det hos mig för massagebehandlingar.

Säljer du presentkort?

Ja. Antingen köper du presentkortet digitalt via hemsidan eller på plats hos mig. Du kan också beställa via mail info@massageochhalsa.se eller telefon: 070-2866171.

Ange ditt namn, var det ska skickas och summa/behandling för presentkortet. Du swishar din betalning till 123 649 2482. Presentkortet skickas på posten mot portoavgift.

Parkering och motorvärmare

Det finns en stor parkering. Fyra platser har motorvärmare som kan användas utan kostnad av besökare till Här & Nu.

För rullstolsburna

En rullstolsramp finns in till byggnaden. 

 

Känn dig varmt välkommen hit, till Här & Nu!

Catarina