Fascial Mist

Herbal Facial Mist, 100 ml

Har du en obalanserad hy som kan både vara fet och torr, eller kanske acne? 

Herbal Facial Mist är ett lugnande och balanserande ansiktsvatten, speciellt framtaget för en obalanserad hy till blandhy. Verkar svalkande, lindrade och Ph-neutraliserar huden. Passar utmärkt att använda på områden där man rakat sig. Verkar porsammandragande. Fri från alkohol.
TIPS! Blöt bomullspad och applicera över ögonen för att dämpa svullnad och påsar.

Ingredients: Hamemellis virginiana distillate, Aqua, Sodium levulinate sodium anisate, Glycerin, Lactic acid.

 Pris: 289kr

Hyaluronic Facial Mist, 100 ml


Hyaluronic facial mist är fuktgivande, lugnande och pH-balanserande. Den stärker hudens elasticitet och ger en skön fräschör. Använd på väl rengjord hy morgon och kväll. Passar utmärkt att använda som uppfräschningsmist för er som arbetar i torra datormiljöer.

Vad är Hyaluron och varför är det så populärt?

Hyaluronsyra är en fuktbindande långkedjig sockermolekyl som finns naturligt i huden, en naturlig polysackarid som finns i alla levande organismer. Då kroppen blir äldre kan den inte mera producera lika mycket hyaluronsyra som i ungdomsåren. Därför börjar rynkor och fåror bildas i huden. Hyaluronsyra är ett av de mest effektiva ämnen som kan hittas i naturkosmetiska anti-age produkter. Hyaluronsyran, som effektivt återfuktar huden inifrån, motverkar rynkor och slätar ut huden.

Ingredients: Cucumis sativus water (cucumber water), Aqua purificata, Sodium levulinate (from rice), Sodium anisate (from basil), Glycerin, Sodium hyaluronate, Sodium PCA, Lactic acid.

Pris: 289kr

Rose Fasial Mist, 100 ml

Rose Mist passar normal, torr och mogen hud och verkar lugnande, ph-neutraliserande och porsammandragande. Använd: Efter rengöring av huden innan applicering av olja och ansiktskräm.
Fri från alkohol.

Ingredients: Rosa damascena water, Sodium levulinate sodium anisate, Glycerin, Lactic acid.

Pris: 289kr