12440719_1289485291068942_8038120761293958084_o.jpg

Rapsodine hudvårdsprodukter

Rapsodines produkter är baserade på svensk ekologisk rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud.

Svensk naturlig och ekologisk hudvård

Rapsodines produkter är baserade på svensk ekologisk kallpressad rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud. I Rapsodines sortiment hittar Du hud- och kroppsvårdsprodukter för hela familjen, allt från ett rikt bassortiment till produkter för riktig lyx i vardagen.

Rapsodine intresserar sig för människan och naturen i samklang och strävan är att skapa hudvårdsprodukter som bevarar den naturliga balansen hos både människan och i vår miljö.

Fuktighetskräm

En behagligt mjukgörande och återfuktande kräm för hela kroppen. Rapsoljans unika egenskap att bevarar hudens naturliga fuktighet gör Fuktighetskräm till en favorit. Krämen absorberas lätt av huden, är mycket dryg och ger även den torraste hud en omedelbar mjukgörande känsla. 200 och 500 ml.

Pris: 158kr

Fuktighetskräm - Lavendel

En skön mjukgörande och återfuktande kräm med svensk rapsolja och lavendel. För hela kroppen. Krämen har lång fuktighetsbevarande verkan, passar alla och ger även torr hud en omedelbar mjukgörande effekt. 200 ml.

Pris: 175kr

Bodylotion

En mycket dryg bodylotion som lätt absorberas av huden och lämnar en sammetslen känsla. Lotionen baseras på svensk ekologisk rapsolja som är rik på vitamin E och har en lång fuktighetsbevarande effekt. Den innehåller även extrakt från ljung som bidrar till att bevara hudens elasticitet. 500 ml

Pris: 125kr

Handkräm

Handkräm baserad på ekologisk rapsolja som har unika mjukgörande och återfuktande egenskaper. Krämen absorberas lätt av huden där den mjukgör, återfuktar och skyddar. Innehåller även karbamid och har en lång fuktighetsbevarande verkan. 200 ml.

Pris: 140kr

Fotkräm

Fotkräm baserad på ekologisk rapsolja som verkar mjukgörande på hård och torr hud. Krämen skyddar och förebygger att huden torkas ut. Innehåller även karbamid och den välgörande eteriska oljan från Kunzeabusken. Krämen kan med fördel användas på torr, hård och problematisk hud. 200 ml.

Pris: 165kr

 

Balsam

Ett utredande balsam som ger håret en mjuk följsamhet samt skyddar mot slitage. För alla hårtyper. 500 ml.

 

Pris: 115kr

Duschkräm

Mild duschkräm med ekologisk rapsolja och extrakt av enbärsskott, vilka tillför näring och antioxidanter samt återfuktar huden. Duschkrämen ger ett mjukt lödder och en frisk doft. För alla hudtyper. 250 ml och 500 ml.

Pris:

88kr/250 ml

110kr/500 ml

Duscholja

En unik milt rengörande, mjukgörande och återfuktande duschprodukt baserad på 50%svensk rapsolja. Duscholjan skall användas som en vanlig duschkräm och måste därför sköljas bort men den mjukgör och återfuktar huden redan i duschen. Med eller utan parfym. 500ml.

Pris: 185kr 

Sockerskrubb

En mjuk exfolierande och återfuktande kroppspeeling, baserad på ekologisk rapsolja och socker som peelar huden på ett naturligt sätt. Peelingen är lätt att skölja av då sockret löses upp var varmt vatten. Används i både ansiktet och på kroppen. Produkten är dermatologiskt testad. 220 ml.

 

Pris: 179kr

Handdesinfektion, Lavendel 

En återfuktande handdesinfektion som är effektiv mot bakterier och virus. 75 % alcohalt.

Med doft av lavendel och apelsin.

Förpackning: Flaska 250 ml med pump.


Innehåll:
Etanol, vatten, glycerin, lavendelolja, apelsinolja, naturlig parfym.

 

Pris: 98kr

Bodylotion, Lavendel 250 ml


En mycket dryg bodylotion som lätt absorberas av huden och lämnar en sammetslen känsla. Lotionen baseras på svensk ekologisk rapsolja som är rik på vitamin E och har en lång fuktighetsbevarande effekt. Den innehåller även extrakt från ljung som bidrar till att bevara hudens elasticitet.

Med doft av Lavendel. 

Förpackningsstorlekar: Flaska 250 ml med pump

Innehåll:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Canola Oil, Isopropyl Myristate, Glycerin, Calluna Vulgaris Extract, Phenoxyethanol, Cetearyl Glucoside, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Lavandula Angustifolia Herb Oil, Parfum, Limonene, Linalool, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Geraniol, Coumarin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid

95 % naturligt ursprung
22,5 % av ingredienserna är från ekologisk odling
100 % vegansk

 

Pris: 108kr

Body Oil


Mjukgörande kroppsolja som skyddar huden och lämnar den sammetslen. Innehåller förutom kallpressad ekologisk rapsolja även extrakt från Havtornsbär. Havtornsextrakt är mycket rikt på vitaminer samt Omega 7, som hjälper till att reparera huden och återställa fuktbalansen. Havtorn anses vara mycket bra för torr hud och problemhud och skyddar hudens celler mot fria radikaler och förbättrar spänst och elasticitet.

Applicera gärna oljan efter duschen, då den lätt absorberas av huden. Kan även användas i ansiktet!

Förpackningsstorlekar: Glasflaska 100 ml med pump

Innehåll:
Canola oil, simmondsia chinensis seed oil, parfum, limonene, hippophae rhamnoides fruit extract, linalool, rosmarinus officinalis leaf extract

100 % naturligt ursprung
98,5 % av ingredienserna är från ekologisk odling
100 % vegansk

Pris: 189kr

Schampo

 

Pris: 115kr