Övrigt

Aromaterapi

Aromaterapi är allt-i-allo-ljuset för dig som är intresserad av hälsa och välmående. Aromaterapi är en kollektion av doftljus speciellt utformade för meditation, yoga, massage och mindfullness. Rena och naturliga basoljor blandas med väl utvalda eteriska oljor som hjälper dig att framkalla just den känsla som du eftersöker, oavsett om det är energi, lugn eller lycka. Givetvis är ljuset fritt från parabener, mineraloljor och färgämnen. FULL AV naturliga oljor, fantastiska dofter och veganska nyttigheter.

 

Pris: 199kr

Läppbalsam

Klintas Läppbalsam är en riklig återfuktande näringsbomb! Den ekologiska basen består av bivax, solrosolja och kokosnötolja och utöver detta tillsätts endast naturliga extrakt.

Finns i dofterna Mynta och Kokos.

Pris: 49kr

Vektrimmare

Vekarna i våra ljus innehåller varken bly eller paraffin för att ditt ljus ska brinna så rent som möjligt. Därför kan det bli en kolklump på veken efter några timmar. Klipp veken innan du tänder ditt ljus. Detta gör ditt ljus sotfritt och vackert. Vektrimmaren lilla kopp samlar också upp den utbrända veken så den slipper hamna i din varma och sköna massageolja. Rent och snyggt, så att du till fullo kan njuta av ditt fantastiska ljus!

 

Pris: 79kr