Sport och prestation

BCAA

Holistic BCAA är ett kosttillskott. BCAA står för Branch Chained Amino Acids eller grenade aminoryror. BCAA är mycket populärt bland dem som tränar mycket, speciellt styrketräning. BCAA består av tre aminosyror som snabbt förbrukas av musklerna vid ansträngning. Till skillnad mot proteinpulver eller proteinrik mat når BCAA musklernadirekt utan  att metaboliseras i levern. Du kan inta BCAA före, under ller efter träning. Bäst är det om du dricker BCAA direkt på fastande mage strax före träning.

Holistic BCAA består av de essentiella aminosyrorna L-leucin, L-Isolleucin och L-valin i förhållandet 4:1:1. Holistic BCAA har hög halt av aminosyran L-leucin och är helt fri från socker och andra kolhydrater. Lämplig även för vegetarianer och veganer.

Innehåll
300g

För mer info:
https://www.holistic.se/sv/product/bcaa

Pris:

EAA

Holistic EAA är ett kosttillskott.

Innehåller sötningsmedel (stecioglykosider). Holistic EAA ger dig en vegetabilisk källa till alla nio essentiella (livsnödvändiga) aminosyror som behövs för att bygga upp muskelproteiner, reparera vävnader och bilda hormoner. Innehåller även magnesium som bidrar till normal muskelfunmktion samt B6 som bidrar till minskad tröttet. EAA tas ofta i samband med träning. Till skillnad mot protein måste det inte brytas ner innan det tas upp av kroppen.

Innehåll
270 g pulver med citronsmak.

För mer info:
https://www.holistic.se/sv/product/eaa

Pris:

 

Glutamin


Kosttillskott.

Glutamin är populärt hos dem som tränar mycket, speciellt bland uthållighetsidrottare eftersom glutaminnivåerna i blodet minskar vid längre aerobiska träningspass. Glutamin understödjer reparation och återhämtning av muskler efter träning. Glutamin är den mest rikligt förekommande aminosyran i kroppen. Glutamin används som energikälla i cellerna och hjärnan. Även tarmslemhinnan är beroende av glutamin som bränsle.

Innehåll
400 gram i pulverform.

För mer info:
https://www.holistic.se/sv/product/glutamin

Pris: 299kr

MSM


MSM är en naturligt förekommande, organisk svavelförening som finns i spannmålsprodukter, baljväxter, ägg och rött kött och förekommer även naturligt i kroppen.

MSM fungerar som en beståndsdel i kollagen, det protein som bygger upp bindväv, muskler, skelett, hår och hud.

Komplettera gärna med C-vitamin som ökar upptaget hos MSM.

Innehåll
200 g.

För mer info:
https://www.holistic.se/sv/product/msm

 

Pris: 158kr

PWO

Holistisk PWO är ett kosttillskott. Innehåller sötningsmedel (steviolglykosider).

Holistic PWO är utvecklad för idrottare att ta inför ett träningspass. Den innehåller bland annat buffrat kreatin, L-karnitin, beta-alanin, BCAA (grenade aminosyror), ginseng och schisandra.

Holistic PWO är även framtagen för dis som tänker lite längre, då denna unika produkt också innehåller bär och grönsakskoncentrat, vitaminer mineraler som följer med dig långt efter att passet är slut!

Holistic PWO är enbart smaksatt med natirliga aromer och sötad med steviolglykosider. Produkten är vegansk och den innehåller inte det centralstimulenande ämnet koffein.

Innehåll
20 doseringar med apelsinsmak.

För mer info:
https://www.holistic.se/sv/product/pwo

Pris:

 

 

Solroslecitin

Holistic solroslecitin innehåller natulrigt oblekt lecitinpulver från icke genmodifierade solrosfrön. Lecitin består av fosfolipider och innehåller varken protein eller kolesterol.

Holistic Solroslecitin innehåller ca 60% fosfolipider i form av fosfatidyletanolamin, fosfatidylkolin, fostatidylinositol och fostatidylsyra.

Alla cellmembran i kroppen består till ca 30% av fosfolipider och 20% av andra lipider som kolesterol och glykolipider.

Innehåll
350g

För mer info
https://www.holistic.se/sv/product/vassleprotein/solroslecitin

Pris: