20200720_172328.jpg

Mage - Tarm

Glutamin


Kosttillskott.

Glutamin är populärt hos dem som tränar mycket, speciellt bland uthållighetsidrottare eftersom glutaminnivåerna i blodet minskar vid längre aerobiska träningspass. Glutamin understödjer reparation och återhämtning av muskler efter träning. Glutamin är den mest rikligt förekommande aminosyran i kroppen. Glutamin används som energikälla i cellerna och hjärnan. Även tarmslemhinnan är beroende av glutamin som bränsle.

Innehåll
400 gram i pulverform.

För mer info:
https://www.holistic.se/sv/product/glutamin

 

Pris: 299kr

LactoVitalis Pro


Holistic LactoVitalis Pro är ett kosttillskott.

LactoVitalis Pro ger ett tillskott av minst 20 miljarder mjölksyrabakterier från 12 olika stammar, däribland den välstuderade L. rhamnosus GG, kombinerat med vitamin C som bidrar till immunsystemets normala funktion och vitamin B2 som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor.

12 bakteriestammar
Med den välstuderade mjölksyrabakterien Lactobacillus rhamnosus GG
Cirka 90 procent av bakterierna kommer oskadda fram
Ger garanterat, minst 20 miljarder bakterier ända fram till utgångsdatum
FOS (fruktooligosackarider) ger näring till mjölksyrabakterierna
Alla bakteriekulturer är helt mjölkfria
Vitamin C bidrar till immunsystemets normala funktion
Vitamin B2 bidrar till att bibehålla normala slemhinnor
Patenterad teknik som skyddar de känsliga mjölksyrabakterierna på dess väg till tarmen
Lacto Vitalis Pros specialdesignade förpackning ger även högre kvalitet och bättre hållbarhet.

Kan LactoVitalis Pro användas av barn, gravida och ammande?
Ja, det går utmärkt. Barn kan ta halv dos. Du kan öppna kapseln och tömma ut så mycket som önskas i exempelvis lite vatten eller juice. Det påverkar inte mjölksyrabakterierna. Den yttre kapseln är bara för att lättare dosera produkten, inte för att skydda bakterierna.

Kan man få reaktioner i början?
Har du en kraftig obalans i tarmfloran kan du få reaktioner i början. Det kan vara gaser, ljud från tarmen och en obehagskänsla. Dessa symtom upphör som regel efter en tid.

För mer info:
https://www.holistic.se/sv/product/lactovitalis-pro


Pris: 291kr

MagsyraBalans


Holistic MagsyraBalans är ett kosttillskott.

Holistic MagsyraBalans innehåller vegetabiliska, proteolytiska enzymer och kloridjoner, som bidrar till normal matsmältning genom produktion av saltsyra i magen. Effekten uppnås vid ett intag av 120 mg kloridjoner per dag.

Innehåll
90 kapslar.

För mer info:
https://www.holistic.se/sv/product/magsyrabalans

 

Pris: 249kr

Psylliumfröskal ekologisk


Holistic psylliumfröskal är ett kosttillskott.

Ljusa ekologiska psylliumfröskal (plantago ovata), även kallat loppfrö, kommer ursprungligen från Indien. Psylliumfröskal är rika på kostfiber och bidrar till att upprätthålla en hälsosam tarm och en naturlig tarmrörelse.

Innehåll
275 g.

För mer info:
https://www.holistic.se/sv/product/psylliumfroskal-ekologisk

 

Pris: 136kr

UltraBalans


Holistic UltraBalans är ett kosttillskott.

UltraBalans består av en blandning av 8 olika örter. UltraBalans är en örtblandning för tarmen. Framtagen i samarbete med Sanna Ehdin.

Innehåll
90 vegetabiliska kapslar.

För mer info:
https://www.holistic.se/sv/product/ultrabalans

 

Pris: 243kr

UltraDetox


Holistic UltraDetox är ett kosttillskott i form av en ört- och fiberdrink för detox. Den består av en helt naturlig blandning av 35 örter som stödjer kroppen. Den innehåller bland annat psylliumfröskal som bidrar till att upprätthålla en hälsosam tarm och en naturlig tarmrörelse. Ett smart tips är att använda UltraBalans tillsammans med UltraDetox.

Innehåll
Innehåll i burk: 270 gram.
Portionsstorlek: 2 tsk = 10 ml = 6 g.
Portioner per burk: 45.

För mer info:
https://www.holistic.se/sv/product/ultradetox

 

Pris: 420kr

UltraTarm


Holistic UltraTarm är ett kosttillskott.

Holistic UltraTarm innehåller magnesiumoxider som underlättar tarmtömning vid trög tarm. Den kan användas av dem som upplever tillfälliga problem, till exempel vid resa, och av dem som har brottats med trög tarm under en längre tid. Den är inte vanebildande och kan användas regelbundet. Holistic UltraTarm är skonsam och passar även personer med känslig tarm.

Hur fungerar Holistic UltraTarm?
Holistic UltraTarm innehåller magnesium i formen magnesiumoxider som har en låg biotillgänglighet. Detta innebär att magnesium till stor del passerar tarmen utan att tas upp av kroppen. I stället håller det kvar vatten i tarmen, vilket ökar volymen på tarminnehållet och gör det lösare. Båda dessa saker underlättar för kroppen att ha en naturlig tarmtömning. Magnesium är nödvändigt för normal nerv och muskelfunktion – båda är nyckelfunktioner för en fungerande peristaltik. Magnesium bidrar till nervsystemets normala funktion och normal muskelfunktion.

UltraTarm och tarmfloran
Genom att avlägsna det stillastående tarminnehållet blir vi inte bara av med kroppens avfall. Vi skapar även en bättre miljö för våra goda tarmbakterier och får en friskare tarmflora.

Innehåll
90 vegetabiliska kapslar

För mer info:
https://www.holistic.se/sv/product/ultratarm

 

Pris: 299kr