IMG_1041.JPG

Friskvård på jobbet

Som företag väljer du själv hur du lägger upp din friskvård beroende på hur ert behov ser ut.

En friskare personal innebär en mindre sjukfrånvaro vilket i sin tur ger högre produktivitet som resulterar i bättre ekonomisk lönsamhet för ditt företag.

Tillsammans med er kan vi skapa unika lösningar som passar ert företag bäst, på plats hos er, via friskvårdsbidrag, eller varför inte boka in en specifik veckodag för just ert företag hos mig. 

Kostnaden med företagsmassage kan antingen vara att Ditt företag betalar all massage för sina anställda eller att massagen subventioneras. Vid subvention betalar den anställde sin summa direkt hos Här & Nu och ert företag faktureras resterande summa. Fördelen vid subventionering är att personalen "själv betalar en del" av friskvården vilket gör dem delaktiga i sitt eget välmående.

Fakturering till Ert företag sker alltid efter avslutad månad med 15 dagar netto.

Ekonomiskt förmånligt

Massage är dessutom avdragsgillt i sin helhet och behöver inte förmånsbeskattas.

"Riksdagen har beslutat att massage skall räknas som friskvård, och det gör att all personal på företagen kan erbjudas massage utan att bli förmånsbeskattade. För att massagen skall vara skattefri friskvård måste hela personalen erbjudas förmånen. (Proposition nr:2002/03:123, beslutet togs 30 dec 2003."

Här & Nu är ansluten till Actiway och Benify, så arbetar ni på ett företag som anlitar någon av dessa så är du välkommen att boka massage här.