IMG_9110.JPG

Välkommen till Här & Nu!

Här & Nu är ett mindre företag med fokus på massage och hälsa. Jag heter Catarina Törnqvist och är född och uppvuxen i Risögrund, Kalix, där även mitt företag finns. Jag har tidigare arbetat som nämndssekreterare vid Kalix kommun i drygt 30 år. Jag drivs av att se andra må bra och vill dela med mig av mina kunskaper inom massage, motion och hälsa. Utbildningar: Diplomerad friskvårdsmassör Diplomerad och certifierad massageterapeut Diplomerad medicinsk massageterapeut Lymfmassör Utbildad vid Axelsons gymnastiska institut i Stockholm. Mindfulnessinstruktör Utbildad vid Mindfulnesscenter i Luleå och Stockholm.

Här & Nu ligger vackert i Risögrund vid Kalixälvens strand ca 8-10 min från centrala Kalix. Jag erbjuder bland annat klassisk massage, terapeutisk massage (vid besvär med huvudvärk, rygg, nacke, axlar, skuldror, knän, benhinneinflammation mm), käkmuskelbehandling, taktil behandling, revolving, koppning, hot stone massage och lymfmassage i en lugn och rofylld miljö.

Eftersom jag alltid har brunnit för friskvård och älskat att träna och röra på mig finns det även möjlighet till funktionell gruppträning. Jag har varit gympaledare i 15 år.

Företag och privatpersoner har möjlighet att hyra lokal (60 kvm) för olika event, exempelvis till möten, arbetsplatsträffar, trivselträffar, kick-off och sammanträden. Varför inte kombinera detta med en rykande varm kopp kaffe med kanelbulle eller smörgås, en lunch i grillkåtan som har utsikt över Kalix älv, eller kanske med ett gruppträningspass, mindfulness, massage och lunch eller middag på det? Givetvis kan ni även vistas utomhus om ni så önskar.

Tillsammans mixar vi ihop ett paket som passar just er.

Känn er varmt välkomna!

Catarina Törnqvist

Certifikerad massör

Medlem i Kroppsterapeuterna

Diplom från utbildningarna

Hitta hit

Här & Nu

Strandvägen 68

952 70 Risögrund

Telefon

070-286 61 71

E-post

info@massageochhalsa.se

Kontakta mig