IMG_0859.JPG (1)

Varmt välkommen till Här & Nu!

Här kan ni hyra en lokal (60 kvm) för olika event, exempelvis till möten, arbetsplatsträffar, kick-off, kurser, trivselträffar, företagsträffar och after work. Ni kan även hyra en riktigt mysig grillkåta, vedeldad bastu och badtunna. Det kan kombineras med mat och/eller fika i exempelvis i grillkåtan eller i stora lokalen. Kanske kombinera det med en härlig massage! Givetvis kan ni vistas utomhus om ni vill det. Tillsammans mixar vi ihop ett paket som passar just er!

Stora lokalen

Jättefin och rymlig lokal med högt till tak, 60 kvm och med utsikt över Kalix älv. Det finns bord, stolar, porslin och bestick för ca 30 pers. Lämplig till träffar av olika slag som sammanträden, kick off, arbetsplatsträffar, after work, affärsträffar.   Lokalen är även lämplig för kursverksamhet.

WIFI 

Blädderblock på stativ.

Hyra lokalen: 300 kronor/timme.

Serveringsavgift tillkommer vid mat, fika (dukning/diskning mm):
150,-/ upp till 10 personer
300,-/11-20 personer
450,-/21-30 personer

 

 

Grillkåta

Mycket fin och mysig grillkåta/lusthus med plats för ca 6-8 personer. På bänkarna finns det sittunderlag och fårskinn. Det är stora fönster runt hela kåtan med fantastisk utsikt över Kalix älv.

Hyra grillkåtan: 300 kronor/timme. Ved ingår.

Vedeldad bastutunna 

Bastun ligger endast 10 meter från Kalix älv och rymmer ca fyra personer. Den har ett panoramafönster med utsikt över älven och en mindre separat omklädningsdel med bänkar samt två bänkar under tak utomhus. En ny rymlig dusch finns inne i Här & Nu. Badrockar och badlakan finns att hyra.

Hyra bastun:   300 kronor/timme. Ved ingår.
Hyra badrock:   50 kronor/person.
Hyra badlakan: 50 kronor/person.

Vedeldad badtunna

Badtunnan ligger endast 10 meter från Kalix älv och rymmer ca 6 personer. En ny rymlig dusch finns inne i Här & Nu. Badrockar och badlakan finns att hyra.

Hyra badtunnan: 300 kronor/timme. Ved ingår.
Hyra badrock: 50 kronor/person
Hyra badlakan: 50 kronor/person.

Kärleksfull islossning (Hjärta)