12440719_1289485291068942_8038120761293958084_o.jpg

Rapsodine hudvårdsprodukter

Rapsodines produkter är baserade på svensk ekologisk rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud.

Svensk naturlig och ekologisk hudvård

Rapsodines produkter är baserade på svensk ekologisk kallpressad rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud. I Rapsodines sortiment hittar Du hud- och kroppsvårdsprodukter för hela familjen, allt från ett rikt bassortiment till produkter för riktig lyx i vardagen.

Rapsodine intresserar sig för människan och naturen i samklang och strävan är att skapa hudvårdsprodukter som bevarar den naturliga balansen hos både människan och i vår miljö.

Fuktighetskräm

En behagligt mjukgörande och återfuktande kräm för hela kroppen. Rapsoljans unika egenskap att bevarar hudens naturliga fuktighet gör Fuktighetskräm till en favorit. Krämen absorberas lätt av huden, är mycket dryg och ger även den torraste hud en omedelbar mjukgörande känsla. 200 och 500 ml.

158kr

Fuktighetskräm - Lavendel

En skön mjukgörande och återfuktande kräm med svensk rapsolja och lavendel. För hela kroppen. Krämen har lång fuktighetsbevarande verkan, passar alla och ger även torr hud en omedelbar mjukgörande effekt. 200 ml.

Pris: 175kr

Bodylotion

En mycket dryg bodylotion som lätt absorberas av huden och lämnar en sammetslen känsla. Lotionen baseras på svensk ekologisk rapsolja som är rik på vitamin E och har en lång fuktighetsbevarande effekt. Den innehåller även extrakt från ljung som bidrar till att bevara hudens elasticitet. 500 ml

Pris: 125kr

Handkräm

Handkräm baserad på ekologisk rapsolja som har unika mjukgörande och återfuktande egenskaper. Krämen absorberas lätt av huden där den mjukgör, återfuktar och skyddar. Innehåller även karbamid och har en lång fuktighetsbevarande verkan. 200 ml.

Pris: 140kr

Fotkräm

Fotkräm baserad på ekologisk rapsolja som verkar mjukgörande på hård och torr hud. Krämen skyddar och förebygger att huden torkas ut. Innehåller även karbamid och den välgörande eteriska oljan från Kunzeabusken. Krämen kan med fördel användas på torr, hård och problematisk hud. 50 ml och 200 ml.

Pris:

110kr/50 ml

165kr/200 ml

 

Kunzea schampo

Milt schampo som kan användas varje dag. Rengör och vårdar hår och hårbotten utan att torka ut. Innehåller den välgörande eteriska oljan från Kunzeabusken. Kunzeaschampo passar särskilt bra för dig med känslig eller torr och irriterad hårbotten. Passar alla hårtyper. Doften i produkten kommer från Kunzeaoljan. 250 ml.

Pris: 103kr

Balsam

Ett utredande balsam som ger håret en mjuk följsamhet samt skyddar mot slitage. För alla hårtyper. 500 ml.

 

Pris: 115kr

Duschkräm

Mild duschkräm med ekologisk rapsolja och extrakt av enbärsskott, vilka tillför näring och antioxidanter samt återfuktar huden. Duschkrämen ger ett mjukt lödder och en frisk doft. För alla hudtyper. 250 ml och 500 ml.

Pris:

88kr/250 ml

110kr/500 ml

Duscholja

En unik milt rengörande, mjukgörande och återfuktande duschprodukt baserad på 50%svensk rapsolja. Duscholjan skall användas som en vanlig duschkräm och måste därför sköljas bort men den mjukgör och återfuktar huden redan i duschen.

Pris:

105kr med parfym, 250 ml.

185kr utan parfym, 500 ml.

Sockerskrubb

En mjuk exfolierande och återfuktande kroppspeeling, baserad på ekologisk rapsolja och socker som peelar huden på ett naturligt sätt. Peelingen är lätt att skölja av då sockret löses upp var varmt vatten. Används i både ansiktet och på kroppen. Produkten är dermatologiskt testad. 220 ml.

 

Pris: 179kr

Ansiktsrengöring

Rengöringslotion för ansiktet har effektivt bort smuts, fett, lättare make up utan att torka ut huden. Rapsodine använder sig av rapsoljans förmåga att lösa smuts och fett samtidigt som den bidrar till att återfukta och mjukgöra huden. Passar alla hudtyper. 100 ml.

 

Pris: 90kr

Ansiktsvatten

Ett milt och friskt ansiktsvatten som tar bort resterna av smuts och eventuell make upp efter rengöring. Lugnar och stimulerar huden samt ger en uppfriskande känsla. Ger hyn ett friskt och fräscht utseende. Passar alla hudtyper. 250 ml.

 

Pris: 105kr

Dagkräm med hjortronextrakt

En näringsrik ansiktskräm med lång fuktighetsbevarande verkan som även passar den känsliga huden runt ögonen. Innehåller ekologisk rapsolja, extrakt från hjortron samt vitamin E och A. Krämen absorberas lätt av huden, bevarar dess naturliga fuktighet och elasticitet vilket förbygger ålderstecken. Passar alla hudtyper. 50 ml.

 

Pris: 158kr

Man after shave

Återfuktande och svalkande after shave. Innehåller ekologisk rapsolja som lindrar vid hudirritation och rodnad efter rakning, samt marulaolja med en hög andel skyddande antioxidanter. Lätt absorberad av huden. Appliceras på torr hud efter rakning. 100 ml.

Pris: 125kr

För honom

Milt schampo & duschkräm

Rengör skonsamt hår och kropp samtidigt som den svenska ekologiska rapsoljan bidrar till en mjukgörande och återfuktande effekt. 200 ml.

Pris:

129kr